torsdag 7 februari 2008

Ett litet paket och utlottning!


Igår eftermiddag när jag kom hem var det grått och trist ute, jag kände mig trött och sliten efter att ha städat i min andra lokal. Men när jag kom hem och hämtade posten vände allt och jag blev sååå glad! Jag hade fått paket! Har haft sån tur att jag vunnit inne hos Sabina, Gårdslyktan. Det var två fina ljusstakar i zink. Nu pryder de mitt köksbord.

Här har jag ställt dem på en zinkbricka ihop med en liten sten med text och en liten snödroppe.Usch, vad kameran ljuger. Sådär gul är inte krukan i verkligheten... Måste åka och köpa lite nya färska blommor.Jag skrev att jag varit och städat. Hittills har jag bara pratat om Slottsboden som ligger mig så varmt om hjärtat. Vi tog över i maj, och tidigare var det bara en "sommarbutik" som höll samma öppet-tider som slottet. Jag har även provat att ha öppet några dagar per vecka hela hösten, fram till jul och det har gått jättebra! Men nu har vi stängt, och öppnar igen 1 maj ( men vi har även extraöppet efter överenskommelse).Höst och vår säljer jag kläder och det var i den lokalen jag var och städade igår. Den har ju stått sen i slutet på oktober, jag är visserligen dit då och då men nu är det i alla fall vårstädat! Och sen hängde jag upp vår-kläder! ( Det var de kartongerna som kom förra veckan, om ni kommer ihåg? )Har inte hunnit fota några kläder än, men om ni är nyfikna så kan ni kika in på Capri Collections hemsida så ser ni allt fint. http://www.capricollection.com/Capri´s kläder finns inte ute i vanliga butiker, utan de säljs bara via "hemförsäljning".I början åkte jag runt och visade kläderna men för 3 år sen hittade jag en lämplig lokal och nu kommer det "grupper" till mig istället och provar, fikar och provar igen. Jätteroligt sätt att jobba på. Jag har alltså ingen vanlig butik med fasta öppet-tider utan bara bokade klädvisningar, oftast kvällstid.

Så här ledsna såg mina blommor på trappen ut häromdagen, då hade det snöat och så var det några minusgrader. Nu är snön nästan borta, det är bara smutsigt och grått ute. Men nu vill vi ha sol. Eller hur?

Såg att räknaren har sprungit förbi 2000 - strecket så jag tänkte ha en liten utlottning. Mer info om den kommer imorgon. Tycker det är kul att veta vilka som hälsar på här inne så det blir en utlottning bland er som lämnar ett litet avtryck hos mig från och med idag.

Tack igen Sabina för att du förgyllde min gråa onsdag!

Ha en fortsatt bra torsdag! Jag ska åka och fika tillsammans med en väninna.

Kramar från Carina

8 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!

Gratulerar till dig....

Här skiner solen och det käns lite vårigt!

HA´en bra dag!
Miamaria

Vita tankar sa...

Hejsan hoppsan!

Hittade in till dig först idag och då får jag läsa att du ska ha utlottning! Så kul! Har själv haft det på min blogg!

Grattis till de söta ljuskopparna, verkligen fina!

MVH Linda

ängeln i vitt sa...

Grattis till dom fina ljuskopparna. Visst är det väl kul när fru fortuna slår till. Kul med tävlingar är det, så jag klurar oxå på en framöver hi hi.

Ha det gott
Kram Carina

trollmor sa...

Det känns så festligt/läskigt på något vis för det är så många saker som vi har el har haft lika.
Samma ras på hunden,Stolar dina vita som skymtade i en bild för en tid sedan.Våra döttrar som har likadant hår och hårförlänger och nu capri collection som jag sålde under senare del av 90- talet.
Hade ett gårdshus som lokal dit jag tog grupper efter det att jag hade kånkat runt.
De har fantastiska bra kläder capri
Jag har fortfarande kvar kläder sen den tiden och dom går bara inte att slita ut.Jag sålde också kläder från friendtex som också hade en enorm kvallite.
Kan inte annat än skratta.
Visst var det du som hade köpt hem julflickan o pojken som håller i en lykta från vikingland?
Dom hade jag också.
Det blir bara lite komiskt att det kan bli så mycket lika.
Fina ljusstakar - har inga sådana "skratt"
kram ewa

Lilla Ugglebo sa...

Halloj!

Ja vist är det härligt att packa upp vårkläder...det är bara det att just nu är det kaos och kallabalik i min butik så det är inte kul alls....ligger kläder i högar högt och lågt.....suck....
Jag har ju inget lager så alla kläder måste få plats i butiken....

Ha en härlig helg nu
Kram Katarina

Vanilla dreams and humblebees sa...

Hej! Har nog aldrig hälsat på hos dig förut... Hittade dig nu! Vilken fin vinst du fick hem igår! Dom däör zinkljusstakarna är så fina!

Vad spännande med butiken! Ska kolla på länken nedan till kläderna!

Kramar från Jenny
--<-@

Vanilla dreams and humblebees sa...

Ja men du hade ju lämnat en kommentar! Förlåt mig! :)

Självklart får du länka!

Vilka fina kläder! Fastnade för en silkig klänning i gråblått! Massor av fint!!!

Kramar igen!
Jenny

Mamma Millan sa...

Å,,grattis..måste du blivit glad!! jätte fina !!

Vad vintrigt o fint arrangemang!!