lördag 15 mars 2008



Tack för alla rara kommentarer och mail och även sms som jag har fått! Tack för ert stöd. Jag blir så rörd över att det är så många som bryr sig. Det blev ett litet tråkigt inlägg sist, men Wilma har alltid funnits runt mig de senaste 10 åren så det kändes naturligt att skriva några rader om vad som hänt.


Nu får vi försöka tänka på alla glada minnen vi har av henne och blicka framåt igen.


Idag har vi haft ett litet kalas här hemma. Min käre man fyller år och huset har varit fyllt med gäster fram tills nu. Tjejerna kom med en frukostbricka till pappsen imorse.






Vad har ni för er i helgen?


Här har det mest varit fika i mängder hela dagen. Vi bjöd på lite mat också. Idag blev det paella, färgglatt och härligt. Nästan lite påskigt. Jag bakade även baguetter som blev riktigt goda, det var soltorkade tomater och oliver i dem.


Vi har haft ett underbart vårväder idag. Solen har kikat fram lite då och då och det har varit lugnt och stilla. För en gångs skull så har det inte blåst någonting.



Jag har varit ut i skogen en sväng också och plockat lite blåbärsris. Men det kändes väldigt ovant att gå i skogen utan hund...
Snart är det dags att krypa upp i soffan och kika på Melodifestivalen.
Ha en fortsatt mysig lördagkväll!!!
Tack än en gång för er omtanke alla goa bloggvänner. Ni är guld värda!
Lördagskramar från Carina



11 kommentarer:

IKT i min vardag sa...

Hej på dig!

Jag blev ledsen att se att ni förlorat er kära vän, det är alltid svårt när ens kära husdjur och vän går bort...så jag beklagar verkligen.

Ni verkar ändå ha haft en så bra helg som ni kan. Baugetterna och maten lät verkligen gott.

Ha det så gott och kram!

MiaMaria sa...

Hejsan!

Kan tänka mig att det var så ensamt att gå i skogen utan sin bästa vän....

Här har det målats och grejats med lilla toan och vit är jag både här och där......

Hoppas din söndag blir toppen!
Miamaria

Anonym sa...

Vi har inte haft någo särskilt för oss...varit i skogen en liten sväng och "tjuvat" lite björkris plus upptäckt att det kommit in vatten på övervåningen efter allt regnande och blåsande..inga större skador skedda men ändå merjobb...Dottern ville ha bort sin stora loftsäng så jag monterade ner den och när vi sen kikade på väggen om vi skulle slipa den och måla så upptäcktes skadan....nu surrarluftavfuktaren och dottern får ha en provosorisk
sovplats på nedervåningen...
Annars kikat på melodifestival och smaskat godis...så lungt och skönt som man kan ha det...

Kram från Malin

Solsjö - Under en vind sa...

Sååå fina bilder!!!

Här är det idag tapetsering av dotterns rum på schemat och lite målande! Sonen ska på kalas i em, och dottern leker hos en kompis just nu.
Igårkväll såg vi schlagern tillsammans med vänner och vi är nöjda med hur det blev!

Ha en riktigt mysig söndag! Kram!

Tankar tar tid sa...

En ny bekantskap ... vad kul ... det är självklart att du får länka till mig ... det är ju jättesnällt!

Beklagar sorgen efter din fina hund, kan förstå att det känns svårt nu.

Vad är det du säljer i din butik? Den ligger ju så till att jag mycket väl skulle kunna titta i någon gång. Jag och min kompis brukar göra shoppingturer runt Västmanland och ikringliggande landskap.

Kramar Christina

Anonym sa...

Vilka vackra rosor.Hoppas det känns lite bättre nu.
Förstår det var konstigt att gå ut i skogen utan hunden.
Jag var tvungen att åka bort efter det hade hänt,Det var första dagen på sem det hände och mitt liv var just då väldigt kaotiskt,Var utbränd,hade just bestämt mig för att bo själv för att orka med livet.När jag fick min nya hundvän var jag ganska trött och orkade ingenting men hon som hade sålt hunden till mig ville jag skulle låna en hund av dem som dom ville omplacera,Den här hunddamen var två år och har en liten pålagring på frambenet så dom fick inte avla på henne.Dom hade länge tänkt omplacera henne men tyckte inte att dom hade hittat rätt person.
Hon kom till mig och jag kan säga att tack vare henne blev jag sakta men säkert frisk igen. Eftersom jag fick gå ut med hunden och promenera varje dag i skog och mark
så blev jag piggare och piggare.
Efter ett halvår fick jag henne av dem och efter ett år orkade jag flytta hem igen.Har kenneln och hunden att tacka för allt.
Oj vad det här blev väldigt personligt.
Ha en skön kväll
kramis ewa

Anonym sa...

hejhej!

vilka undebara rosor du visar :) Hoppas maken är nöjd med sin helg, det skulle jag vara med ett sånt firande, mysigt att flickorna gjorde frukostbricka, det måste värma i pappas hjärta :)

stor kram sara

LantlivsAnette sa...

Åhh lilla vännen..det är såå hemskt att måsta förlora en kär hund..jag vet,jag har haft hund förut också..jag bävar för den dagen då vår lill Nisse inte kommer att finnas med oss..
Men man får gå vidare även om det är jätte tungt...
Ha det så bra vännen..tänker på dig..
Kram Anette

Stina sa...

Vilka rosor alltså...
Kramis till dig vännen.Stina

Liten Bod sa...

Ja, livet går vidare vad som än händer! Nu går vi ju mot ljusare tider även om vädret verkar ha fått fnatt igen, med snö på många håll! Fint med blåbärsris, jag tänkte själv dra upp någon tuva, men i lördags var det skitväder hela dagen, och igår när det var kanonväder hade vi bestämt oss för att gå på mässa. Typiskt! Kram, Tina

Sallys hus sa...

Hallå Carina!

Först o främst vill jag också sända en kram och tankar till dig i sorgen efter lilla familjemedlemmen...kan bara tänka mig hur ensamt det var att gå ut i skogen ensam......hu......

Vilket kalasande ni haft!
Jag bara jobbar o jobbar!
Vilken vacker rosbukett han fick din man!!!
Vit å fin!

Brickan har kommit nu igen....
Ha en härlig påskvecka!
Kram Katarina