fredag 7 augusti 2009

Ljumma, sköna kvällar......är det just nu. Om det bara inte vore alla dessa mygg!

Vi försökte sitta ute en stund och fika igår kväll, det var så ljummet och härligt.
Jazzmuséet i Strömsholm ligger inte så långt bort och när vinden ligger åt rätt håll får vi lite bakgrundsmusik.Många har hört av sig och frågat om mina dynor som jag har på vår nya utegrupp.
När vi var och köpte den hittade jag inga passande utedynor, så jag gav upp och tänkte att det får jag fixa nån annan gång. Väl hemma kom jag att tänka på stolsöverdragen som vi har i Slottsboden och tänk, de passade jättebra! Gamla innerdynor hade jag sen tidigare och så fick det bli röd- och vit-randiga överdrag.På kvällarna lägger jag dem i min vitmålade korg.Enkel att flytta på och ta med sig.Igår dröjde det inte så länge innan vi fick flytta "in" i den glasade delen av altanen på grund av alla mygg. Massor med ljus tändes och där blev vi sittandes lääänge.

Ljusbrickan är en nyhet inför hösten och packades upp igår, och den är en riktig 1o-poängare!En spegelbricka med "silver"kant och 6 st små värmeljusglas ( 165:- /set )
och den sprider ett riktigt myspysigt sken!Ännu en nyhet som packades upp igår ( den har varit restnoterad länge och jag vet att många väntar på den ). Nu finns kalenderhjärtat hos oss i butiken

Och idag är det fredag igen och vi har hela helgen framför oss.

Vad har du för planer inför helgen?

Här blir det en massa skoj. Jag ska förstås jobba i Slottsboden,

vi har öppet alla dagar i augusti 12 - 16

Har ni vägarna förbi är ni Hjärtligt välkomna!

I övrigt blir det en hel del umgänge med nära och kära och lite pyssel om andan faller på.

Kramar från

Carina

7 kommentarer:

Huset mitt i byn sa...

Så roligt att få packa upp nyheter, jag väntar med spänning på en massa nytt tillmin butik.
Visst är det mysigt men som sagt tråkigt att dessa myggor ska förstöra den stämningen :=)

Trevlig helg!
Kram Pernilla

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Å vilken härlig almanacka!!! Visst är det väl lite höstigt alla fall på kvällarna,man får tända ljus o mysa!!!
Ha en härlig helg du oxå!
Kramar Agnetha

Uttan sa...

Ljusbrickan är jätte vacker...
Vi har köpt Myggpaviljong (se min Blogg) fungerar super.
Vi kan inte vara ute dagtid ens för all mygg!
Ha det gott!
Kramar!

Marita sa...

Hej! igår var maken och jag in till din butik i all hast. Vi skulle köpa present till en vän och nog hittade vi en massa fint!! Det blev både present till vännen och en hel massa fina saker till oss själva!!! Vilken fantastiskt underbar butik!!! Vilket underbart trevligt mottagande och bemötande vi fick av dig! Du har helt klart fått nya stamkunder... ser fram emot en hel massa shopping hos dig! kramar, Marita o John

Lissboden sa...

Härligt att du satsar så mycket och får in så fina saker i butiken.
Jag vill så gärna få till det och åka ut till dig men jag vet inte var tiden tar vägen. Nu har det varit lite badväder sista dagarna och då blir det lite varmt att åka på utflykt.
Du har i alla fall fått in väldigt fina saker som jag blir nyfiken på.
Ha en bra vecka och lycka till med försäljningen!
Kram/Maria

Patricia sa...

När vi åkte till Strömsholm idag så stod du och lyfte bort skylten vid vägen men Nicke körde så jag han inte kasta mig över honom och tuta och du hade säkert inte sett vilka dårar det var i såna fall... =)

Ja nu hoppas jag de tar bort Livmodern på henne så vi blir av det med, och det är bara bra för hennes EP med för den styrs mycket hormonelt och kan bli bättre utan livmoder så jag håller tummarna på det och hoppas det inte blir en allt för lång dag på Strömsholm i morron. Kikar kanske in till dig, om jag kommer ihåg tar jag med kopparna... =)

Kram Patricia

Nobelle sa...

Oj vad många inlägg du hade hunnit göra sen jag var inne sist ;)! Riktigt fina blev dina utemöbler, hoppas värmen håller i sig hela september så ni hinner mysa mycket där. Finfina saker hade du fått till butiken också, ska se när jag kan få med mig AnnaKarin och komma och hälsa på dig.

Må så gott!

Kram, Jenny