måndag 8 december 2008Andra advent...
Hoppas ni alla har haft en fin helg!


Vi har jobbat i butiken lördag och söndag och det har varit fantastiskt roligt att träffa så mycket glada och trevliga kunder! Flera bloggare har varit på besök och det är jättekul att ni berättar vilka ni är! Tyvärr känner jag att jag inte har hunnit med att prata så mycket med alla som besökt oss i helgen, det har varit full fart bakom disken! Och nu är det mycket paket som slås in! Jag älskar att slå in paket, visst är det kul?

Vi har hunnit med en hel del annat också, mumsat på mina favoritgodisar bland annat! Det är de som ligger i skålen här ovanför, Julia-godisar från Fazer. Som tur är så tror jag inte de finns att köpa här i Sverige för då skulle jag äta alldeles för många. Och det är ingen annan i familjen som tycker om dem, vilken tur för mig!


Lördagen innehöll även fika med goda vänner och ett restaurangbesök som avslutning på kvällen.Vad har ni haft för er i helgen?Jag bakade Leilas saffransskorpor igår kväll. En härlig saffransdoft spred sig i köket.

Och ser ni den fina hyacinten bredvid burken? Det är en fuskis som vi säljer i webshopen, perfekt för de som är allergiska.
Ha nu en bra start på veckan !

Vi ses snart igen!

Kram, Carina

10 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Saffransskorporna ser delikata ut. Och så tänkte jag förstås: vad är det där för karameller? Och så kom svaret: Julia-godis! Och då tänkte jag: varför har jag aldrig smakat dom? Och så kom svaret på det med: för de finns inte i Sverige!
Okej!

Kramar Lisa

Lallis - liv och leverne sa...

Full rulle men ganska så jättekul ändå tror jag:)
Kram Lallis

Dubbelörnen sa...

Härligt juligt på dina bilder... Ska också sätta fart nu med pynteriet.

vi ses väl imorgon ;)

Vägen till Drömhuset sa...

hej carina :) ja det är ju bättre jag kommer en dag ni ha öppet, hihi.. ska kolla era tider och synka mot mina jobbartider :)

visst är leilas skorpor goda, försvinnande goda :)

stor kram sara

Dubbelörnen sa...

Räknar med att vara hos dig runt 12-13... o gärna Åsby o fika!

Saramedflera sa...

Så mysigt ni verkar ha haft det i helgen, jag älskar också att slå in paket.
Kram Sara

Eikkala sa...

Skorporna såg goda ut. Helgen har gått fort.. jobbat, vårdat sjukt barn samt en underbart gott julbord i söndags. Gillar skylten på burken kram sari

Mollan70 sa...

Hejsan! Vilken fin blogg du har.

Mamma C sa...

Här var det fullfart hemma hos mig i helgen oxå. Bakat och gjort julgodis och pyntat lite till.
Kram mamma C

Living by Milla sa...

Vad härligt med full rulle på ett positivt sätt.;) Själv har jag tagit det lugnt..har precis återhämtat mig från förkylning.Såg Madagaskar 2 på bio med sonen och jobbade i butiken i söndags. Jag träffade flera av mina bloggläsare, jätteskoj!

Kram Camilla